Ontbijt

Wij bieden dagelijks van 8.00 tot 10.30 uur een uitgebreid en vers ontbijtbuffet in de gezellige ontbijtruimte.
Graag persen wij verse jus en zetten wij een heerlijke verse-bonen koffie of een kopje thee voor u. Bij het ontbijt serveren wij vers afgebakken croissantjes en broodjes, heerlijk ambachtelijke jonge en oude kaas van 't Kaaswinkeltje, diverse vleeswaren, glaasjes yoghurt-versfruit-cruesli-bessensap, vers wit en bruinbrood, roggebrood, beschuit, de Ruiter hagels en vlokken, verschillende soorten jam, diverse fruit en natuurlijk een 5 minuten eitje 'niet te hard en niet te zacht!'
Heeft u allergieën, laat ons dit weten.
Prijs ontbijt € 9,50 per persoon.

Gratis koffie en thee

Onbeperkt (en ook fruit) tijdens uw verblijf, u bent van harte welkom om zelf een kopje koffie of thee te zetten in de ontbijtruimte.

Gratis goede WIFI/Internet

In het hele hotel kunt u met uw laptop, tablet of smartphone gratis gebruik maken van het uitstekende en snelle gratis Wi-Fi. 

Inchecken

U kunt inchecken van 13.00 tot 17.00 uur, lukt dit niet voor deze tijd, laat dit dan vòòr 16.00 uur op de dag van aankomst telefonisch weten (023 5512385)
Voor latere check ins hebben wij een eenvoudige zelf-check-in procedure. Mocht u voor 13.00 willen arriveren ook geen probleem, dan kunt u de bagage afgeven en krijgt u vast de sleutel mee.

Uitchecken

Uitchecken kan 's ochtends van 08.00 tot 11.00 uur. Op de dag van vertrek zijn er mogelijkheden om de bagage nog even bij ons achter te laten tot 16.00 uur.

Betaling

Onze voorkeur voor de betaling gaat uit naar PIN/Maestro/VPay of Contant (Euro's).
Daarnaast accepteren wij de creditcards: MasterCard & VISA.

Gratis bagage-opslag

U kunt eventueel op de dag van aankomst uw bagage al 's ochtends vanaf 8.00 uur afgeven.
Ook op de dag van vertrek zijn er mogelijkheden om de bagage nog even bij ons achter te laten tot 16.00 uur.
Wij hebben geen lift, maar helpen u graag met de bagage.

Fietsen

Wij hebben 2 fietsen (3-versnelling/handrem) te huur. Prijs is € 10,00 per fiets per dag. Wij geven u graag tips voor de leukste routes. Mochten onze fietsen al geboekt zijn: korting bij Rent-a-bike Haarlem als gast van Hotel Malts. Tevens hoeft u als Malts-gast bij Rent-a-bike de fiets niet voor 18.00 dezelfde dag te retourneren, maar pas de volgende ochtend voor 11.00 uur. U kunt de fietsen 's nachts veilig stallen in de Fietsenstalling op de Grote Markt voor € 1,- per nacht.

Fietsenstalling

Voor het stallen van uw fiets vindt u op de Grote Markt/Smedestraat (300 meter van het hotel) een bewaakte fietsenstalling waar u voor € 1,- per nacht uw fiets kunt stallen.

Extra bed/babybed

In sommige kamers kan op aanvraag voor kinderen tot 3 jaar een babybedje worden geplaatst ad € 10,- per nacht.
Extra bed: een extra bed kan alleen op de grote kamers, tegen een vergoeding van € 35,- per nacht inclusief ontbijt, op aanvraag worden bijgezet.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.

SportTip

Zijn onze trappen nog niet voldoende 'work out' voor u?  Dan kunt u letterlijk om de hoek van het hotel gebruik maken van het uiterst moderne SportCity voor meer informatie check www.sportcity.nl/clubs/haarlem
SportCity biedt gasten van Hotel Malts, de mogelijkheid om incidenteel gebruik te maken van de faciliteiten: groepslessen, zonnebank/sauna en fitnesstoestellen.

Aankomst na 17.00 uur

Mocht u later dan 17.00 uur willen arriveren, dat geen enkel probleem is, laat dit dan vòòr 16.00 uur op de dag van aankomst telefonisch (023 5512385)  of per email weten. Voor late check ins hebben wij een eenvoudige zelf-check-in procedure. 

Uniforme Voorwaarden Horeca Nederland

Op alle reservering zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca Nederland van toepassing, zoals gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te 's Gravenhage.

Gratis Annulering tot 24 uur voor standaard reserveringen

U kunt bij een individuele standaard kamerreservering tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren, dus tot en met 2 dagen voor aankomstdatum. Deze voorwaarden zijn gelijk aan Booking.com, Expedia, Hotels.com etc.
Bij te laat annuleren of bij het niet komen opdagen wordt de eerste dag van de boeking in rekening gebracht.

Non-Refundable reserveringen kunnen niet geannuleerd of gewijzigd worden.

Groepsreservering

Bij een groepsreservering (4 kamers en meer) gelden er afwijkende reserverings- & annuleringsvoorwaarden. 
Ons B&B Hotel is niet speciaal geschikt voor groepen.
Voor reserveringen vanaf 4 kamers vragen wij een aanbetaling van 30 % van het gereserveerde bedrag.
Annuleringsvoorwaarden groepen:
• Tussen 7 en 0 dagen voor aankomst: 100%
• Tussen 21 en 8 dagen voor aankomst: 50%
• Meer dan 3 weken voor aankomst: € 25,- 

Lukt het u niet om voor 17.00 uur in te checken neemt u dan uiterlijk op de dag van aankomst voor 16.00 uur even contact met de receptie (023-5512385)