Aankomstdatum
VertrekdatumAlgemene informatie kamers

Het gebouw waarin Hotel Malts is gevestigd, dateert uit het begin van de 20ste eeuw, heeft een klassieke statige uitstraling. Alle kamers hebben een eigen indeling en karakter. Alle kamers zijn ingericht als 2 persoons kamer, grote kamers uit te breiden naar 3 personen. Op aanvraag kunnen wij de bedden van elkaar schuiven als 2 aparte bedden/twin bed. 

Alle kamers zijn voorzien van eigen badkamer op de kamer met douche, toilet en wastafel. In alle kamers is een föhn aanwezig. Er zijn in elke kamer voldoende stopcontacten, bij het bed en ook in de badkamer.
Wij verzorgen het bedlinnen, handdoeken, zeep en shampoo/showergel. De kamers hebben centrale verwarming, een ventilator en in de badkamer is vloerverwarming. Op de kamer is een flatscreen televisie/radio en u heeft gratis toegang (met wachtwoord) tot uitstekend draadloos internet/WIFI door het hele hotel. 
Op de grote kamers bevindt zich een gezellige zitgelegenheid met comfortabele bank. Alleen de grote kamers hebben een klein kluisje. De terraskamer heeft een gemeubileerd terras (3x4m).

De hotelkamers (het gehele hotel) bevinden zich op de eerste en tweede verdieping van het gebouw. Wij hebben geen lift, dus het is belangrijk dat onze gasten trappen kunnen lopen, maar uiteraard assisteren wij graag met uw bagage de trap op en weer af!

Extra bed / babybedje

Op de grote kamers kunt u (op aanvraag) 1 extra bed laten plaatsen tegen een vergoeding van € 35,- per extra persoon per nacht inclusief ontbijt.
Tevens is het mogelijk in deze kamer (grote kamer en ook de standaard kamer) een babybedje te plaatsen voor kinderen tot 3 jaar. De kosten hiervoor zijn € 10,- per nacht.

Reserveren

Beschikbaarheid en prijzen vindt u op onze reserveringspagina.

Standaard B&B kamerprijzen zijn inclusief ontbijtbuffet. 
Standaard Bed Only kamerprijzen zijn exclusief ontbijt, ontbijt is bij te reserveren voor € 9,50 per persoon per dag.
Non Refundable kamerprijzen: is een lagere prijs, betaling direct bij reservering, bij annulering of wijziging om wat voor reden dan ook, zal er geen teruggave zijn van het betaalde bedrag.
Alle kamerprijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 5,- per persoon per nacht.

Inchecken

U kunt inchecken van 13.00 tot 17.00 uur, lukt dit niet voor deze tijd, laat dit dan voor 16.00 uur op de dag van aankomst telefonisch weten (023 5512385) of per email  
Voor late check ins hebben wij een eenvoudige zelf-check-in procedure.

Uitchecken

Uitchecken kan van 08.00 tot 11.00 uur.

Betaling

Onze voorkeur voor de betaling gaat uit naar PIN/Maestro/VPay of Contant (Euro's). Daarnaast accepteren wij de creditcards: MasterCard & VISA.

Uniforme Voorwaarden Horeca Nederland

Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca Nederland van toepassing, zoals gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te 's Gravenhage.

Gratis annulering tot 24 uur bij standaard reserveringen

U kunt bij een individuele standaard kamerreservering (1 tot 3 kamers) tot 24 uur voor aankomstdatum van te voren kosteloos annuleren, dus tot en met 2 dagen voor aankomstdatum. Bij te laat annuleren of bij het niet komen opdagen wordt de eerste dag van de boeking in rekening gebracht.

Groepsreservering

Bij een groepsreservering (vanaf 4 kamers en meer) gelden er speciale reserverings- & annuleringsvoorwaarden. 
Hotel Malts heeft geen speciale groepsfaciliteiten.
Voor reserveringen vanaf 4 kamers vragen wij een aanbetaling van 30% van het gereserveerde bedrag.
Annuleringsvoorwaarden groepen:
• Bij annulering tussen 7 en 0 dagen voor aankomst: 100% van het gereserveerde bedrag verschuldigd.
• Tussen 21 en 8 dagen voor aankomst: 50%
• Meer dan 3 weken voor aankomst: € 25,-