BEREIKBAARHEID B&B HOTEL MALTS

B&B Hotel Malts
Zijlstraat 58
2011 TP Haarlem
Tel. 023-5512385
Email:

Het hotel is gevestigd in het voetgangersgebied van het centrum van Haarlem. Wij hebben geen eigen parkeerplaatsen bij/naast het hotel.                                    

AUTO - PARKEREN

Parkeren in de buurt van het hotel (3 minuten loopafstand) is mogelijk in parkeergarage De Raaks - Adres Zijlvest 45 - 2011 VB Haarlem

• tarief 08.00 tot 19.00 uur : € 3,20 per uur (+ koopavond donderdag tot 21.00)
• nacht-avondtarief 19.00 - 8.00 uur: slechts 1 x € 3,20 per parkering.
Maximaal tarief per kalenderdag is € 26,50
Voor een lang(er) verblijf, bv vanaf 3 dagen, raden wij u aan een weekkaart ad +/- € 67,50 te kopen bij de parkeerautomaat in de parkeergarage Raaks.
Wanneer u uw parkeerkaart invoert, bestaat er de mogelijkheid om een "weekkaart"aan te klikken. Hiermee kunt u dan een week lang onbeperkt in-en uitrijden.

Goedkoop parkeren bij De Koepel (oude gevangenis) net buiten het centrum.
ParkBee parkeerlocatie De Koepel ligt op loopafstand van het centrum van Haarlem. Bij het parkeren bij deze ParkBee parkeerlocatie betaal je slechts €2 tot €3,- per uur en maximaal €15 op een dag. Betaling alleen via Parkmobile of Park-line app. 
Deze locatie is 24 uur per dag open, 7 dagen in de week. 
Voor meer info en meer goedkopere parkeerplaatsen in Haarlem: parkbee.com/nl/parkeergarage/de-koepel

Een mogelijkheid om gratis te parkeren is
- in woonwijk bij Nelson Mandela Park (ten noorden van het station), dit is op ongeveer 15-20 minuten loopafstand. Voor eventueel meer informatie: www.prettigparkeren.nl 
- bij Transferium P+R bij Station Haarlem-Spaarnwoude. (bij IKEA). Vervolgens kunt u de trein nemen naar Station Haarlem (volgende station) en vanaf het station is het 10 minuten lopen door de Kruisweg en vervolgens Kruisstraat en Barteljorisstraat of Nieuw Groenmarkt naar Hotel Malts op nummer 58. De entree ligt aan de linkerkant van het pand. 

Indien u veel bagage heeft kunt u bij aankomst kort parkeren in de Nassaulaan (parkeermeter € 4,10 per uur), bagage uitladen en vervolgens de auto elders parkeren.
Alleen in de ochtend van 6.00 tot 11.00 uur kunt kort voor het hotel parkeren om in of uit te laden.

TREIN - STATION HAARLEM

Komt u met de trein, loopt u dan vanaf Station Haarlem over de Kruisweg en Kruisstraat en vervolgens Barteljorisstraat alsmaar rechtdoor tot aan de Grote Markt, aangekomen bij de Grote Markt slaat u rechts af de Zijlstraat in.
Hotel Malts vindt u op nummer 58. De entree ligt aan de linkerkant van het pand.

SCHIPHOL - BUS

Komt u aan op de luchthaven Schiphol, dan kunt u het beste met bus nr. 300 (richting Haarlem Station) rechtstreeks en in 35 minuten naar het centrum van Haarlem rijden Prijs € 6,50 per persoon, alleen per PIN of Creditcard met Pin, geen cash.
U stapt uit bij de halte Verwulft (net voorbij de voormalig Hudson Bay & McDonalds) vervolgens loopt u vanaf deze halte verder over de Gedempte Oude Gracht en neemt u de derde straat rechts. U bevindt zich nu in de Zijlstraat. Hotel Malts vindt u op nummer 58. De entree ligt aan de linkerkant van het pand. 

FIETS

Haarlem en omgeving is prima per fiets te verkennen. Er zijn diverse fietsroutes beschikbaar.
Wij hebben geen eigen fietsenstalling, maar op de Grote Markt/Smedestraat (200 meter) is een bewaakte fietsenstalling waar u voor 1 euro per nacht uw fiets kunt stallen van maandag tot en met zaterdag, op zondag en feestdagen aangepaste openingstijden.

INCHECKTIJDEN

Inchecken kan van 13.00 tot 17.00 uur.
Wilt u uw bagage s'ochtends alvast kwijt, u bent van harte welkom vanaf 8.00 uur om uw bagage achter te laten.
Kom gerust vast naar het hotel, onder het genot van een kopje koffie of thee geven wij u graag tips over de leuke dingen die er te doen zijn in Haarlem!

Lukt het u niet om voor 17.00 uur in te checken, neemt u dan uiterlijk op de dag van aankomst voor 16.00 uur even contact met ons op (023-5512385) !!!!

Er is geen lift aanwezig! Wij assisteren u graag met uw bagage de trap op en weer af!

Wij geven u altijd de laagste prijsgarantie en u kunt kosteloos tot 24 uur van te voren annuleren.