Welkom bij B&B Hotel Malts!

 

Bed & Breakfast Hotel Malts!

Midden in het historische hart van het bruisende Haarlem bevindt zich het in 2014 geheel gerenoveerde B&B Hotel Malts.
Het prachtige pand is een officieel rijksmonument met veel originele elementen. Gelegen in de charmante Zijlstraat, één van de mooiste winkelstraten van Haarlem.

Bij B&B Hotel Malts vindt u de kleinschaligheid en persoonlijkheid van een B&B en indien gewenst de privacy van een hotel.

Typerend voor een monumentaal pand is dat elke kamer een verschillende indeling en hierdoor een eigen karakter heeft.
Wij hebben 14  kamers van 2 persoons budget, kleine naar standaard tot heel grote kamer (4 pers). Alle kamers zijn voorzien van digitale flatscreen televisie, gratis WIFI en  hebben een eigen badkamer op de kamer met douche, wastafel en toilet.

Bed & Breakfast

Het ontbijt bij Malts is van zeer goede kwaliteit, bestaande uit oa vers afgebakken croissants, broodjes en de lekkerste kaas van Haarlem. Dit alles met een glas vers geperste jus d'orange, een vers, lokaal gebrande bonenkoffie van Brandmeester vanuit ons espresso-apparaat of een lekker kopje thee met uw favoriete smaak. Kortom geen betere manier om de dag te beginnen!

Haarlem

Het historische Haarlem ligt letterlijk aan uw voeten. Op loopafstand vindt u alle belangrijke attracties van deze mooie stad. 

Naast historische monumenten, een gezellig uitgaansleven (200 restaurants) en een gevarieerd winkelaanbod met vele leuke boetiekjes (al 3 jaar leukste winkelstad), vindt u er ook het beroemde Teylers Museum en Frans Hals Museum. En ook het Dolhuis, Corrie ten Boom en de Hallen. Een avondje uit: Hotel Malts is gelegen tussen de Stadsschouwburg, de Philharmonie/Toneelschuur en het Patronaat.

Een echt Haarlems biertje: Jopenbier (Haarlems trots in de prachtig gerenoveerde Jopen kerk bij Malts om de hoek) mag bij een bezoek aan Haarlem niet ontbreken.
Ook met het strand (Bloemendaal en Zandvoort), natuurgebied de Kennemerduinen op fietsafstand en Amsterdam op slechts 15 minuten per trein, is Haarlem de ideale plek als u wilt genieten van een mengeling van natuur, strand en stad.
U kunt uw auto gerust thuis laten, want alles is op loop/fiets afstand van het hotel.

Wij verwelkomen u graag!

Kijk gerust nog verder op onze website voor meer informatie en maak een online boeking met de beste prijsgarantie via het tabblad 'reserveren' of neem contact met ons op via of tel 023 5512385. Wij verwelkomen u graag in ons B&B hotel!

Henk en Annemarie
B&B Hotel Malts