Aankomstdatum
Vertrekdatum

Welkom bij B&B Hotel Malts!

 

Bed & Breakfast Hotel Malts!

Midden in het historische hart van het bruisende Haarlem bevindt zich het geheel gerenoveerde B&B Hotel Malts. Het prachtige pand uit 1913 is een officieel rijksmonument met veel originele elementen. Gelegen in de charmante Zijlstraat, één van de mooiste winkelstraten van Haarlem.

*** gratis annulering tot en met de dag voor aankomst ***

B&B Hotel Malts & Corona

B&B Hotel Malts & Corona
U bent  nog steeds van harte welkom voor een verantwoord verblijf. 

Wij doen onze uiterste best om uw en onze veiligheid te waarborgen. In ons kleinschalig hotel, komen sowieso geen grote groepen mensen bij elkaar. Wij hebben onze medewerkers en leveranciers instructies gegeven om de hygiëne instructiemaatregelen van het RIVM te volgen en fysiek contact waar mogelijk te voorkomen. Wij reinigen en desinfecteren alle ruimtes regelmatig met extra aandacht voor contactpunten zoals deurkrukken, lichtschakelaars en trapleuningen. Het contact wordt beperkt, maar onze gastvrijheid blijft!

Het ontbijt wordt op een aangepaste veilige manier geserveerd in de ontbijtruimte. Wij hebben hiervoor schermen tussen de tafels geplaatst waardoor de 1,5 meter afstand zoveel mogelijk wordt gewaarborgd. Houd er bij het ontbijt rekening mee dat we mogelijk werken met shifts of tijdens verdere restricties ontbijt op de kamer.

De restaurants zijn helaas even niet regulier geopend, (wij serveren zelf geen diner) maar voor het diner zijn er in de buurt diverse restaurants waar u een Take Away maaltijd kunt afhalen, die u vervolgens Coronaproof in onze ontbijtruimte kunt nuttigen. Hier is ook een honestybar met diverse gekoelde drankjes (wijn, Jopen bier en frisdranken) en ook gratis koffie en thee de gehele dag te pakken.

We delen graag onze tips met u voor de Take Away restaurants o.a. Miyagi & Jones Asian Streetfood (onder het hotel), Bistro Bar Indonesia (tegenover hotel), Golden Bull (Premium Steak) 2 minuten de Zijlstraat in. Restaurant Diga (Italiaans) en restaurant Table 24 (o.a. box met verschillende luxe hapjes).  Vaak kun je bij de restaurants online bestellen/betalen en bezorgen ze bij het hotel of je kunt het afhalen. Tevens een Albert Heijn op 200 meter van het hotel. Op zaterdag de weekendmarkt op de Grote Markt. Ook leuk een Culinaire Take Away Wandeling door Haarlem.

De meeste winkels zijn wel weer geopend, (eventueel op afspraak)

De meeste musea en toeristische attracties werken met online tickets en tijdslots. 
Ook hier geldt een verminderde capaciteit, dus boek op tijd!

Wij vragen u de hygiëne-instructies op te volgen: 

  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en personeel en was regelmatig uw handen.
  • Bij enige vorm van ziekteverschijnselen bij u of één van uw gezinsleden vragen wij u om dan toch liever thuis te blijven!

Bij voorbaat dank en graag tot snel!
Henk & Annemarie

Bij B&B Hotel Malts vindt u de kleinschaligheid en persoonlijkheid van een B&B met de privacy van een hotel.

Typerend voor een monumentaal pand is dat elke kamer een verschillende indeling en hierdoor een eigen karakter heeft.
Wij hebben 14  kamers van 2 persoons budget, kleine naar standaard tot heel grote kamer (3 pers). Alle kamers zijn voorzien van flatscreen televisie, gratis snelle WIFI en hebben een eigen badkamer op de kamer met douche, wastafel en toilet.

Bed & Breakfast

Het ontbijt bij Malts is van zeer goede kwaliteit, bestaande uit oa vers afgebakken croissants, broodjes en de lekkerste kaas van Haarlem. Dit alles met een glas vers geperste jus d'orange, yoghurt met vers fruit en cruesli en een vers kopje koffie vanuit ons espresso-apparaat of een lekker kopje thee van uw favoriete smaak. Kortom geen betere manier om de dag te beginnen!

Haarlem

Het historische Haarlem ligt letterlijk aan uw voeten. Op loopafstand vindt u alle belangrijke attracties van onze mooie stad. Naast historische monumenten, een gezellig uitgaansleven (200 restaurants en 40 café's) en een gevarieerd winkelaanbod met vele leuke boetiekjes (regelmatige gekozen tot leukste winkelstad), vindt u er ook het beroemde Teylers Museum en Frans Hals Museum. Ook het Dolhuis, Corrie ten Boom, Museummolen de Adriaan en de Hallen. Een avondje cultureel: Hotel Malts is gelegen tussen de Stadsschouwburg, de Philharmonie/Toneelschuur en het Patronaat.

Een echt Haarlems biertje; Jopenbier (Haarlems trots in de prachtig gerenoveerde Jopen kerk bij Malts om de hoek) mag bij een bezoek aan Haarlem niet ontbreken!
Met het strand (Bloemendaal en Zandvoort), natuurgebied de Kennemerduinen op fietsafstand en Amsterdam op slechts 15 minuten per trein, is Haarlem de ideale plek als u wilt genieten van een mengeling van natuur, strand, cultuur, culinair en stad.
U kunt uw auto gerust thuis laten, want alles is op loop/fiets afstand van het hotel.

Wij verwelkomen u graag!

Kijk gerust nog verder op onze website voor meer informatie en maak een online boeking met de beste prijsgarantie via het tabblad 'reserveren' of neem contact met ons op via of tel 023 5512385. Wij verwelkomen u graag in ons B&B hotel!

Henk en Annemarie
B&B Hotel Malts